U trenutku kada je nastala civilizacija, nastalo je i vino, nektar bogova, kako mu vole tepati...
Da bi proizveli vrhunsku tekućinu ona zahtjeva da se o njoj brinemo, odnosno moramo ju stalno pratiti tj. analizirati. Analiza daje informacije kada je idealno vrijeme za berbu, kada obaviti pretok, kada prekinuti fermentaciju (vrenje), koliko alkohola ima, da li je u kategoriji suho ili polusuho, koliko sumpora ima i koliko ga moram dodati, ako mislite da nešto nije u redu s vašim vinom.... donesite mošt ili vino na analizu.
Analize koje nudimo:
- pH
- Etanol (vol%) "alkohol"
- Ukupna kiselina
- Ukupni sumpor
- Slobodni sumpor
- Neprovreti šečer
Sa partnerskim organizacija imamo mogućnost analize preko 30 parametara vina, mošta, octa i jakih alkoholnih tekućina.
Za više informacija nazovite na 042/562-854 ili na mail info@agrodata.hr
Zaprimanje uzoraka je četvrtkom od 8 - 14, rezultati analize najkasnije petkom.